La canya ben tirada, unes patates braves de traca (estan al top 5 de la ciutat segons @bravasbarcelona) i un vermut de la Conca de Barberà sec que impregna de mel el paladar. Aquest són els 3 secrets del Senyor Vermut, una de les joies de la Nova Esquerra de l’Eixample Barceloní que des de 2013 serveix vermuts a dojo. En Jordi Miralles en sap i la prova són les cues que hi ha Dissabtes i Diumenges per aconseguir una pissarreta numerada perquè et prenguin nota. La clau: Bon preu i bona matèria prima, i això, es nota.
Què hi trobareu? Capipota, les millors patates braves casolanes amb allioli coronades amb pebrot confitat, diferents tipus de croquetes (us recomanem les de ‘cocido’ o les de ‘morcilla’), el trinxat (quan és temporada), truita de patates, seitons, carxofes arrebossades, navalles a la planxa, fricandó amb rovellons, cargols (amb un toc picant)… o també hi trobareu els clàssics variats (musclos en escabetx, piparres, cloïsses, navalles, gambes…) o llaunes de conserva que no poden faltar a una casa on en saben de fer el vermut.
La contra? La petita terrassa conformada per dues taules que a l’estiu van buscadíssimes.
Senyor Vermut
C/Provença, 85
08029 Barcelona
Dimarts-Dijous de 12- 22h
Div-Dissabte de 12-23h
Diumenge de 12 a 16h