L’emplaçament? El 22@. aquesta zona ha incorporat nous locals més fashion en sintonia amb els nous despatxos que s’han traslladat a aquets districte i d’altres, com el restaurant Julian, que porten anys i panys al peu del canó. Un públic fidel constituït per treballadors (des de senyors amb traje fins a paletes) que poden menjar en menys d’1 hora, un menjar casolà i bo i barat són la millor publicitat i reclam que fan que hi hagi cua per menjar de dilluns a divendres.
El menú de migdia per 8,50€ ofereix: 1 entrant, un primer plat, un segon plat, beguda i postre. D’entrant pots triar entre una amanida verda servida en un plat de postre o suc (de taronja, de tomàquet, de préssec, de pinya, etc.). De primer plat tenien una varietat de cinc plats ente els que trobem una deliciosa amanida de cítrics, molt bona paella mixta, raviolis a la bolonyesa, espinacs a la crema o papates guisades. De segon plat tenien sis propostes: garró al forn, botifarra amb seques, bistec de vedella (amb +0,75€ de suplement), estofat de vedella a la jardinera, suquet de rap i filet de rosada a l’andalusa. Els postres també són variats: saboroses peres al vi, arròs amb llet, natilles, flam, quallada amb mel, iogur, mouse o fruita del temps.
Les racions són molt abundants i si et menges els tres plats acabes tip. Hi ha una capacitat per més d’unes 50 persones, en unes taules individuals arreplegades de 3 en 3; així que si et fa mania compartir taula davant o al costat d’algú que no coneixes, aquest no és el teu lloc. Quan la temperatura ho permet també afegeixen unes 3 taules que constitueixen una diminuta terrassa pels privilegiats que s’afanyin a ocupar-les o els que tinguin la sort d’estar-hi en el moment oportú.
Un restaurant de tota la vida on no s’estan per floritures, saben el que el client vol: un bon tracte (on si et coneixen et saluden pel nom) i una relació qualitat-preu: bona. Accepten Ticket Restaurant! Si un dia estàs a prop de Glòries, i vols dinar bé ja saps què fer…
Restaurant Julian
C/ Llacuna, 92
08018 Barcelona
93 300 76 95
2 Comments
Comments are closed.