L’Enric Moran i el Ramon Garriga són dos amics que fa 2 anys han engegat aquest negoci a la parada 30-31 del Mercat del Clot, que anteriorment era una polleria. L’Enric té una experiència de més de 10 anys com a cuiner, i s’ha especialitzat en cuina italiana. La seva passió per la cuina fa que diàriament innovi en farcits que crea pels diferents tipus de raviolis: un que ens ha confessat era de festucs, camembert i tomàquets secs. En Ramon és, a part de polifacètic, músic i compositor del grup La increïble història de Carles Carolina, i com espavilat que és també ajuda a l’Enric entre d’altres tasques en el farcit de la pasta i en la gestió de Celentano.
Com ens comentava en Ramon hi ha els “clàssics que més funcionen” a la parada com els deliciosos raviolis de carn de vedella rostida, els raviolis de verdures al forn, els raviolis de gorgonzola i fruita, i els raviolis d’espinacs i ricotta. També podem trobar-hi especialitats segons productes de temporada com els bolets i els calçots. Les salses també són protagonistes, en especial els pestos: el d’albergínies a la brasa, el de carxofes, el de rúcola i el més admirat, el pesto vermell fet de tomàquets secs, oli i parmesà.
Celentano disposa d’una clientela fidel que s’ha guanyat (ens comentava l’Enric que una senyora li havia dit ” mi marido no me comía, pero ahora sí“) i també serveix a caterings i a restaurants com el Sifó. Per aquestes festes, pots encarregar canalons (4 unitats 6 € i 8 unitats 12 €), lassanya o apropar-te el 15 de Novembre a l’XI Tastet del Mercat del Clot on pots degustar per 2 € els productes frescos del mercat de 12 a 15h, i Celentano exhibirà els raviolis fregits, una delicatessen.
Ara ja ho saps, o t’ho compres o si no t’ho menges, ho congeles!! Pel mateix preu no prefereixes menjar pasta fresca artesanal? I Celentano disposa de servei a domicili, sí, sí, t’ho porten a casa. No valen excuses.
Horari:
De Dimarts a Dijous de 8:30 a 14:30 i de 17:30 a 20:30h
Divendres de 8:30 a 20:30h
Dissabte de 8:30 a 14:30h